Polterabend

Vores "Team Bride"-serie hjælper dig med at arrangere et stilrent polterabend-tema, hvor du er sikker på, at alle tingene passer sammen. Papirkopper, armbånd, servietter, bordkonfetti, konfettiballoner, paptallerkner, sugerør, skråbånd til både bruden og gæsterne, etc. Mulighederne er mange!
 • Oh Baby tema

  Dette guld Oh Baby-tema er et smukt og simpelt guldfarvet tema, der både fungerer til begge køn. Temaet indeholder guldfarvede kopper, tallerkner, sugerør, balloner, mm.

  Se produkterne
 • Baby in Bloom

  Dette Baby in Bloom rosaguldfarvede babyshower tema er fantastisk afdæmpet og stilet. Kombineres let med alle vores andre rosaguldfarvede varer for en gennemført fantastisk dag.

  Se produkterne
 • Floral

  Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  Button label
 • Babyshower

  Planlægger I et babyshower, så er i kommet til det helt rette sted! Vi har både alt, hvad i behøver i duge, paptallerkner, kopper, servietter og sugerør i temaer, hvor det hele passer sammen. Derudover finder i både sjove spil og masser af flot pynt i fx balloner, konfetti, med mere. Vi har alt, hvad der er nødvendigt for at give den vordende moder en helt igennem fantastisk dag!